A LA SERRA PRELITORAL DE TARRAGONA, HI HA UNA ZONA TAN INCREÏBLE COM DESCONEGUDA PER LA MAJORIA DE CICLISTES PER A LA PRÀCTICA DE LA BTT.

NOU RECORREGUT VIPXTREM, MÉS XTREM i FORMAT RAID XC els participants s’enfronten aprox.a  140 km i més 3.800 m. de desnivell positiu,  ubicada al cor de les Muntanyes de Prades que travessa paratges d’interès natural i paisatgístic de la Conca de Barberà, el Baix Camp i l’Alt Camp, concretament als municipis de Vimbodí i Poblet, Prades, Mont-ral, Capafonts, Farena, Montblanc i l’Espluga de Francolí.

Boscos frondosos, rierols d’aigua clara, miradors excepcionals, pobles de postal, ermites plenes d’història, un monestir imponent… Tot això combinat amb un recorregut dur i exigent només apte per als amants dels grans reptes amb un alt nivell de preparació que els permeti afrontar aquest desafiament. El descobriment de paratges singulars de gran bellesa, alguns dels quals força desconeguts per al gran públic, és un dels grans atractius de la prova que recorre les Muntanyes de Prades.

Novetats 2018: Nou recorregut Xtrem, més Xtrem i Format RAID XC

Que és RAID XC?

Un concepte que combina el nivell físic, la tècnica amb l’estratègia… ja que durant el recorregut trobareu:

  • Trams d’enllaç, que no sumen pel còmput final dels temps (alguns dintre de poblacions i/o trams d’asfalt, en molts hi trobareu els avituallaments).
  • Trams cronometrats, que si sumen pels temps finals de la cursa.
    Trobareu cartells als punts de control on amb el sistema de cronometratge específic activara o desactivara el vostre temps segons convingui 
    l’ús del GPS serà obligatori, hi haurà senyalització puntual en els punts més crítics i/o perillosos però no suficient per seguir el recorregut. Els aproximadament 45 quilòmetres compartits amb recorregut Pro si que els trobareu senyalitzats. Categoria parelles amb possibilitat de compartir 1 GPS (Nois, noies i mixtes),els inscrits en parelles classifiquem en categoria individual. Premi parelles només a la primera absoluta del recorregut de cada una de les 3 versions..