LA GRAN PROVA DEL BTT.

ViP PRO 74 km i 2.200 m. de desnivell positiu, transcorrerà pels municipis de Vimbodí i Poblet, Prades, Capafonts i L’Espluga de Francolí. Nous corriols cal destacar el Cami Ramader al km 46,el recorregut PRO estara marcat amb cinta COLUER i fletxes Eutiches no es obligatori el GPS

Aquest recorregut dóna l’oportunitat a una gran ventall d’amants del BTT de poder gaudir de la ViP. El proper 1 de juliol tenim una cita a Les Muntanyes de Prades i l’oportunitat de descobrir paratges singulars de gran bellessa, alguns dels quals força desconeguts pel gran públic, aquest és un dels grans atractius de la prova. No us la podeu perdre!

Novetats 2018: Format RAID XC 

Que és RAID XC?
Un concepte que combina el nivell físic, la tècnica amb l’estratègia… ja que durant el recorregut trobareu:

  • Trams d’enllaç, que no sumen pel còmput final dels temps (alguns dintre de poblacions i/o trams d’asfalt, en molts hi trobareu els avituallaments).
  • Trams cronometrats, que si sumen pels temps finals de la cursa.
    Trobareu cartells als punts de control on amb el sistema de cronometratge específic activara o desactivara el vostre temps segons convingui. El
     recorregut Pro si que el trobareu senyalitzat. Categoria parelles amb possibilitat de compartir 1 GPS (Nois, noies i mixte) els inscrits en parelles classifiquem en categoria individual. Premi parelles només a la primera absoluta del recorregut de cada una de les 3 versions.